Heartbeats » Podcast » Anne med autisme: Folk tror, autister ikke har følelser

Diagnosen: Anne med autisme: Folk tror, autister ikke har følelser

6. juni 2018 | Morten Pedersen og Jasper Ritz

Anne med autisme: Folk tror, autister ikke har følelser
Afspil podcast

Anne Skov Jensen er gæst, når der igen skal tales diagnoser. Anne har ADHD og autisme, og det har ikke altid været nemt at balancere job som blandt andet anklager, politibetjent og PET-fuldmægtig med en stærk trang til struktur i hverdagen. Nu har Anne sagt farvel til kontorarbejdet og holder i stedet foredrag med Peter Lund Madsen om autisthjernen. Og så har hun en blog for folk med ADHD og- eller autisme, som hun kalder ‘Overlevelsesguiden‘.

LYT TIL PODCAST ANNE KIRSTINE MED ASPERGERS: FUCK OM JEG ER EN AF DE SKÆVE


Om podcasten ‘Diagnosen’:

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, der også har lært at leve med deres diagnoser og få det bedste ud af det.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.