Anne med autisme: Folk tror, at autister ikke har følelser
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Anne med autisme: Folk tror, at autister ikke har følelser

6. juni 2018 | | En del af serien Diagnosen

Anne Skov Jensen har oplevet, at folk ikke tror, at hun elsker sine børn på grund af sin autisme.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Anne Skov Jensen er gæst, når der igen skal tales diagnoser. AnneSkov Jensen har ADHD og autisme, og det har ikke altid været nemt at balancere job som blandt andet anklager, politibetjent og PET-fuldmægtig med en stærk trang til struktur i hverdagen. Nu har hun sagt farvel til kontorarbejdet og holder i stedet foredrag med Peter Lund Madsen om autisthjernen. Og så harAnne Skov Jensen en blog for folk med ADHD og- eller autisme, som hun kalder ‘Overlevelsesguiden‘.

LYT TIL PODCAST ANNE KIRSTINE MED ASPERGERS: FUCK OM JEG ER EN AF DE SKÆVE


Om podcasten ‘Diagnosen’:

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, der også har lært at leve med deres diagnoser og få det bedste ud af det.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.