Jul med ADHD: “Jeg sender bare en MobilePay til min bror, så er den gave klaret”
Radio & podcast
menu-close

Jul med ADHD: “Jeg sender bare en MobilePay til min bror, så er den gave klaret”

19. december 2018 | | En del af serien Diagnosen

Diagnose-drengene Morten og Jasper siger tak for i år og ønsker glædelig jul.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Diagnosen er sponsoreret af Zibo Athene

Få 20 procent rabat på kædeprodukter, når du handler hos Zibo Athene. Når du køber et produkt, skal du blot skrive ‘Diagnosen’ i kommentar på dit indkøb, så bliver 20 procent af prisen fratrukket dit køb. Tilbuddet gælder til og med januar 2019.

Vi runder sæsonen af og kigger tilbage. 2018 var et godt år for både Jasper og Morten – men de har bestemt ikke peaket endnu. Du kan også blive klogere på, hvordan det er at holde jul med ADHD – om det er det samme stress og jag, som mennesker uden ADHD oplever, eller om det er jul fra en anden verden.

Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i livet.

Om Zibo Athene:
Zibo Athene A/S udvikler, sælger og producerer evidensbaserede hjælpemidler til både private brugere, sygehuse og institutioner. Vi tilbyder vejledning og sparring ved sundhedsfaglige konsulenter og vores produkter kan ofte både ses, lånes og afprøves.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.