Heartbeats » Podcast » Anne Kirstine med Aspergers: Fuck om jeg er en af de skæve

Diagnosen: Anne Kirstine med Aspergers: Fuck om jeg er en af de skæve

30. maj 2018 | Morten Pedersen og Jasper Ritz

Anne Kirstine med Aspergers: Fuck om jeg er en af de skæve
Afspil podcast

I denne episode af ‘Diagnosen’ stifter Morten og Jasper bekendtskab med en ny diagnose. Anne Kirstine har ADHD og Aspergers syndrom. Det har givet hende en fandenivoldskhed uden lige -fra et et skoleliv præget af mobning til ressourcestærk forretningskvinde har hun brugt strukturen fra sin Aspergers og kreativiteten fra sin ADHD til at bevise for sig selv og omverdenen, at hendes sociale inkompetence ikke skulle forhindre et personligt drive mod succes.

Du kan læse mere om Anne Kirstines historie her

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet som ingen andre har. Selvom der er ting der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.