Anne Kirstine med Aspergers: Fuck om jeg er en af de skæve
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Anne Kirstine med Aspergers: Fuck om jeg er en af de skæve

30. maj 2018 | | En del af serien Diagnosen

Morten og Jasper stifter bekendtskab med Aspergers syndrom, når de får den succesrige forretningskvinde Anne Kirstine i studiet.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

I denne episode af ‘Diagnosen’ stifter Morten og Jasper bekendtskab med en ny diagnose. Anne Kirstine har ADHD og Aspergers syndrom. Det har givet hende en fandenivoldskhed uden lige. Hun er gået fra et skoleliv præget af mobning til nu at være en ressourcestærk forretningskvinde, hvor hun bruger strukturen fra sin Aspergers og kreativiteten fra sin ADHD til at bevise for sig selv og omverdenen, at hendes sociale inkompetence ikke forhindrer et personligt drive mod succes.

Du kan læse mere om Anne Kirstines historie her


Om podcasten: 

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.