Når nedturen rammer
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Når nedturen rammer

13. juni 2018 | | En del af serien Diagnosen

ADHD er ikke lutter positive historier. Jasper og Morten har haft en lille nedtur, og den skal du ikke snydes for.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Når det går galt, så går det også rigtig galt. Jasper er crashet og Morten har været i Kiev, og begge har de oplevet nogle nedture på både krop og sjæl. For Jasper er flimmeren blevet så slem, at han overvejer at prøve sig af med medicin igen. Det hjælper heller ikke, når Morten lokker ham med lyden af pillefoliepakker, der bliver åbnet.

LYT TIL PODCAST ANNE KIRSTINE MED ASPERGERS: FUCK OM JEG ER EN AF DE SKÆVE

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet som ingen andre har. Selvom der er ting der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært og Morten er selvstændig. Begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.