niels overgaard

‘Fiasko’ med forfatter Niels Overgaard: “Hvis selv dem der lykkes er ulykkelige, så bliver det hele sgu lidt ærgerligt”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Fiasko’ med forfatter Niels Overgaard: “Hvis selv dem der lykkes er ulykkelige, så bliver det hele sgu lidt ærgerligt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Niels Overgaard, forfatter til bogen, ‘Det hele handler ikke om dig’, er i studiet for at fortælle om, hvordan man får det bedste ud af sine fiaskoer set ud fra stoicismen.

Samfund En del af serien:

Fiasko

Tommy Ahlers forsøger at gøre op med “perfekthedskulturen” - det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er de historier, vi dykker ned i i podcastserien 'Fiasko', hvor Tommy Ahlers får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet også har oplevet fiaskoer på egen krop.

Dagens gæst i Tommy Ahlers podcast ‘Fiasko’ er Niels Overgaard, forfatter til den stoiske selvudviklingsbog ‘Det hele handler ikke om dig’. Bogen udkom tidligere på året til flotte anmeldelser og stærke salgstal. Bogen tager sit udgangspunkt i stoicismen en antik livsfilosofi, hvorigennem Niels opstiller fem stoiske grundprincipper, som læseren kan prøve at efterleve for at opleve større lykke og tilfredshed i sit liv.

Det er dog ikke det første bogprojekt, som Niels, der til dagligt arbejder som chef for bæredygtighed hos PFA, har kastet sig ud i. For nogle år siden sagde han sit job op for at forfølge drømmen som skribent og forfatter. Hvordan det gik, kan du høre mere om i podcasten, som også tager et kig på, om vi lever i en perfekthedskultur.

Footer graphics