Brian Holm

‘Fiasko’ med Brian Holm: “Jeg vågnede hver morgen med følelsen af at være begravet i sand”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Brian Holm Foto: Rita Kuhlmann

‘Fiasko’ med Brian Holm: “Jeg vågnede hver morgen med følelsen af at være begravet i sand”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I 2004 fik cykelrytteren Brian Holm konstateret tarmkræft. En sygdom han ikke ville ønske for sin værste fjende. Brian Holms sygdomsforløb danner rammen for samtalen i ‘Fiasko’ med Tommy Ahlers.

Sport En del af serien:

Fiasko

Tommy Ahlers forsøger at gøre op med “perfekthedskulturen” - det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er de historier, vi dykker ned i i podcastserien 'Fiasko', hvor Tommy Ahlers får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet også har oplevet fiaskoer på egen krop.

Brian Holm har oplevet mange ting gennem en lang karriere i cykelsporten, både som aktiv rytter og som sportsdirektør. Og der er mange oplevelser, der stadigvæk nager ham fra karrieren, blandt andet at han aldrig vandt en klassiker eller endte øverst på podiet til et verdensmesterskab.

Brian Holm mener selv, at han er danmarksmester i fiaskoer. Der er dog én negativ oplevelse, der overstiger alle andre, og det var, da han i 2004 fik konstateret tarmkræft med en meget dyster prognose. Ikke længe forinden var han blevet far for anden gang til sin søn, og tanken om ikke at kunne være far og være tilstede for sin familie var hans livs største nedtur.

Footer graphics