Den korte radioavis

‘Fiasko’ med Rasmus Bruun og Frederik Cilius: “Det nemmeste ville være at trække sig nu, men det er sgu for kedeligt”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Rasmus Bruun og Frederik Cilius Foto: Rita Kuhlmann

‘Fiasko’ med Rasmus Bruun og Frederik Cilius: “Det nemmeste ville være at trække sig nu, men det er sgu for kedeligt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vi har premiere på en ny sæson af vores podcastserie ‘Fiasko’ med fint besøg af Frederik Cilius og Rasmus Bruun fra ‘Den Korte Radioavis’, der deler ud af nedturene.

Samfund En del af serien:

Fiasko

Tommy Ahlers forsøger at gøre op med “perfekthedskulturen” - det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er de historier, vi dykker ned i i podcastserien 'Fiasko', hvor Tommy Ahlers får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet også har oplevet fiaskoer på egen krop.

Vi har premiere på endnu en sæson af ‘Fiasko’, hvor Tommy Ahlers taler med mennesker, han beundrer, om deres livs største nedture. Første gæster er satireduoen Frederik Cilius og Rasmus Bruun, der er kendt fra det succesfulde radioprogram ‘Den Korte Radioavis’ fra Radio24syv. Men inden de to bragede igennem, som henholdsvis hele Danmarks seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og hendes vattede redaktør Rasmus Bruun, var vejen til succes brolagt med en masse bump og hårdt arbejde.

I denne episode af ‘Fiasko’ fortæller Cilius og Bruun om hver deres fiasko, og hvordan de har været med til at forme dem. Fra afslag på konservatoriet og til en klap der gik ned på scenen.

Footer graphics