Ditte Giese Umahro Cadogan

‘Ditte Giese er blevet for tyk’: At træne hænger uløseligt sammen med at ville tabe sig. Men hvorfor?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Anders Dall

‘Ditte Giese er blevet for tyk’: At træne hænger uløseligt sammen med at ville tabe sig. Men hvorfor?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Dette afsnit af sundhedspodcasten handler om træning og motivation. Hvordan man finder den, og hvordan man fastholder den, og ikke mindst hvorfor det er vigtigt at træne.

Livsstil En del af serien:

Ditte Giese er blevet for tyk

Hvorfor det er så svært at tabe sig, og hvordan man bliver ved med at være et festligt, kærligt og herligt menneske samtidig med, at man tager ansvar for sin krop? Ditte Giese har ingen tabuer, kun sin vægt og krop. I denne podcast undersøger hun, hvordan hendes krop kan blive stærkere, sundere og måske endda slankere, uden at livslyst og godt humør forsvinder.

I dag handler det om at bevæge sig. Hvorfor det er vigtigt, og hvad får man ud af det. For hvordan er det egentlig at være ‘i god form’? I podcasten taler Ditte Giese med sin sundhedsmentor Umahro Cadogan om, hvordan man kan finde tid til træning i en travl hverdag. Hun tager også til bootcamp-træning på Amager, og hendes træner Kenneth Lagstrøm fortæller om, hvordan han hjælper overvægtige med at blive stærke, sætte realistiske mål og komme ganske langsomt ned i vægt.

Footer graphics