Ditte Giese

Gieses tykhedspodcast med to tykke mænd: “Jeg bliver sgu ked af det, når folk niver i mine man boobs”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Tjelle Vejrup, Ditte Giese og Kasper Grubak Jensen Foto: Rita Kuhlmann

Gieses tykhedspodcast med to tykke mænd: “Jeg bliver sgu ked af det, når folk niver i mine man boobs”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dag skal det handle om at være en tyk mand. For det er ikke curvy-sexy eller Insta-lækkert – det er mest bare svært og forbundet med latterliggørelse og grimt tøj.

Sponsoreret En del af serien:

Ditte Giese er blevet for tyk

Hvorfor det er så svært at tabe sig, og hvordan man bliver ved med at være et festligt, kærligt og herligt menneske samtidig med, at man tager ansvar for sin krop? Ditte Giese har ingen tabuer, kun sin vægt og krop. I denne podcast undersøger hun, hvordan hendes krop kan blive stærkere, sundere og måske endda slankere, uden at livslyst og godt humør forsvinder.

I denne episode skal det handle om at være en tyk mand. Der er nemlig ingen sexy curves-markedsføring til tykke mænd eller et kropspositivistisk fællesskab på de sociale medier. En tyk mand er ofte alene med det at være tyk.

Dagens gæster er komiker og radiovært Tjelle Vejrup, som er 35 år gammel og med egne ord er “alt det der ikke er positivt for en mand: Blød og lav”. Han fortæller om at træne sin mave væk og få den tilbage igen, straks efter han blev far. At folk forventer, at en buttet mand kan tåle lidt røg, men at han bliver ked af det, når folk niver ham i hans man boobs.

Den anden gæst er 29-årige Kasper Grubak Jensen, som er kandidatstuderende på CBS og aktiv i en forening for konservative studerende. Han har været oppe på 160 kilo og synes ikke, der er noget som helst positivt at sige om at være overvægtig. Faktisk er han bange for at blive syg eller dø af det og tænker over det hver dag.

Denne podcast er et særafsnit af ‘Ditte Giese er blevet for tyk’, som er sponsoreret af Novo Nordisk. Dette er anden samtale ud af fire i programrækken (2:4).

Find mere om
Footer graphics