ditte giese anders lund madsen

‘Ditte Giese er blevet for tyk’ med Anders Lund Madsen: ”Egentlig har jeg nok altid syntes, at jeg er en virkelig flot fyr”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Anders Dall

‘Ditte Giese er blevet for tyk’ med Anders Lund Madsen: ”Egentlig har jeg nok altid syntes, at jeg er en virkelig flot fyr”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Engang købte Anders Lund Madsen en ægte yuppie-romaskine i valnøddetræ, fordi han gerne ville være ligesom ham fra ‘House of Cards’. Den er aldrig blevet brugt. Men hvad gør Fedeabe, som han kalder sig, så for at holde sig nogenlunde slank og sund?

Livsstil En del af serien:

Ditte Giese er blevet for tyk

Hvorfor det er så svært at tabe sig, og hvordan man bliver ved med at være et festligt, kærligt og herligt menneske samtidig med, at man tager ansvar for sin krop? Ditte Giese har ingen tabuer, kun sin vægt og krop. I denne podcast undersøger hun, hvordan hendes krop kan blive stærkere, sundere og måske endda slankere, uden at livslyst og godt humør forsvinder.

Vi laver kasseeftersynet. Hvordan går det med kroppen? Fungerer den? Anders Lund Madsen har været tyk engang, men er det ikke mere. Han har nemlig så mange børn, at han er nødt til at holde sig sund og stærk, i hvert fald indtil de er voksne. Men han hader gymnastik og alle former for fysisk udfoldelse og fitnesscentre. Derfor går han nu cirka 20 kilometer om dagen for at holde sig nogenlunde slank. Også på båden til Færøerne, hvor folk troede, han var psykisk syg, fordi han gik i cirkler…

I dette afsnit af ‘Ditte Giese er blevet for tyk’ kommer sundhedsekspert Umahro Cadogan med tips til hverdagssundhed, og Anders Lund Madsen fortæller om, hvordan det er at blive 50 og modtage en forespørgsel om at skide på et stykke pap fra det offentlige.

Footer graphics