Ditte Giese er blevet for tyk

‘Ditte Giese er blevet for tyk’: Er det egentlig farligt at være tyk? Første afsnit af sundhedspodcasten

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Anders Dall

‘Ditte Giese er blevet for tyk’: Er det egentlig farligt at være tyk? Første afsnit af sundhedspodcasten

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne nye podcastserie undersøger Heartbeats’ Ditte Giese krop, sundhed og vægt. For hvad stiller man op, hvis man altid har foragtet sundhedsindustrien, men nu pludselig døjer med både dødsangst og overvægt?

Livsstil En del af serien:

Ditte Giese er blevet for tyk

Hvorfor det er så svært at tabe sig, og hvordan man bliver ved med at være et festligt, kærligt og herligt menneske samtidig med, at man tager ansvar for sin krop? Ditte Giese har ingen tabuer, kun sin vægt og krop. I denne podcast undersøger hun, hvordan hendes krop kan blive stærkere, sundere og måske endda slankere, uden at livslyst og godt humør forsvinder.

Velkommen til første afsnit af den nye podcastserie ‘Ditte Giese er blevet for tyk – en podcast om sundhed’. Vært Ditte Giese har altid været lidt tyk. Men nu er hun blevet over 40 og føler selv, at hun er blevet for tyk. Hun har derfor sat sig for at undersøge, hvordan man bliver sund, om det er usundt, eller ligefrem farligt, at være overvægtig, og om man kan være en skarp feminist, der gerne vil tabe sig.

I dette første afsnit taler Ditte Giese med sin redaktør, Rikke Collin, der er kritisk overfor projektet. Hun har haft bulimi, og er derfor meget imod slankekure. Sundhedsekspert Umahro Cadogan er med som altvidende coach, og læge Ida Donkin, der har forsket i fedme, kan fortælle om de rent lægevidenskabelige aspekter ved at veje for meget.

Footer graphics