Tyk podcast nr 3

Tykhedspodcasten: Hvad gør man så som overvægtig for at tabe sig? Og skal man overhovedet det?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Tykhedspodcasten: Hvad gør man så som overvægtig for at tabe sig? Og skal man overhovedet det?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Diætist Mette Theil og personlig træner Per Nielsen svarer på, hvad man stiller op med sin overvægt, hvor man kan få hjælp, og hvad man gør for at bevare et eventuelt vægttab.

Sponsoreret En del af serien:

Ditte Giese er blevet for tyk

Hvorfor det er så svært at tabe sig, og hvordan man bliver ved med at være et festligt, kærligt og herligt menneske samtidig med, at man tager ansvar for sin krop? Ditte Giese har ingen tabuer, kun sin vægt og krop. I denne podcast undersøger hun, hvordan hendes krop kan blive stærkere, sundere og måske endda slankere, uden at livslyst og godt humør forsvinder.

Velkommen til endnu en podcastsamtale om overvægt og tykhed. Dagens gæster er meget hands on i forhold til at arbejde med overvægt, og de mennesker der kæmper med vægten.

Det er Mette Theil, diætist og formand i fagligt selskab af kliniske diætister, og Per Nielsen, personlig træner, kostvejleder og formand for Landsforeningen for Overvægtige/ Adipositasforeningen.

Samtalen handler om, hvorvidt det som overvægtig overhovedet kan betale sig at prøve at tabe sig, når nu statistikken viser, at kun 5-10 procent lykkes med at holde vægten efterfølgende. Så er det ikke bare endnu et nederlag?
Jeg spørger også de to eksperter om, hvad de ser som en gamechanger, altså hvor det lykkes at hjælpe folk med deres overvægt. Og hvorfor vi endnu ikke har en national handlingsplan mod den stigende overvægt – det man med et hårdt ord kalder fedmeepidemien.

Denne podcast er et særafsnit af ‘Ditte Giese er blevet for tyk’, som er sponsoreret af Novo Nordisk. Dette er tredje samtale ud af fire i programrækken (3:4).

Find mere om
Footer graphics