Dengang Erik Clausen blev håbløst forelsket i en mørkeblå Monark-cykel og måtte smugle den ind i landet
Radio & podcast
menu-close

Radio Godefroot med Brian Holm: Dengang Erik Clausen blev håbløst forelsket i en mørkeblå Monark-cykel og måtte smugle den ind i landet

7. december 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

Der bliver fortalt masser af røverhistorier, når Brian Holm får besøg af Paw Henriksen og Erik Clausen.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Erik Clausen og Paw Henriksen er bedst kendt for deres præstationer på det store lærred, men de gemmer også på en kæmpe passion for cykling. Når Brian Holm tager imod Clausen og Henriksen, bliver der åbnet op for sluserne af røverhistorier fra landevejene. Clausen fortæller om sin forelskelse i en mørkeblå Monark-racercykel, og hvordan han af besværlige omveje fik fingrene i den.

Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært