“Intervaltræning er skabt til folk, der ikke har tid til at træne ordentligt”
Radio & podcast
menu-close

Cykeltræner Thorsten Breiding i Radio Godefroot: “Intervaltræning er skabt til folk, der ikke har tid til at træne ordentligt”

3. maj 2019 | | En del af serien Radio Godefroot

Brian Holm har besøg af Danmarks måske bedste cykeltræner Thorsten Breiding. Lyt med og lær, hvordan du optimerer din egen træning, og om det er en dårlig idé at have sex dagen inden et stort løb.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Danmarks måske bedste cykeltræner, Thorsten Breiding, er dagens gæst i ‘Radio Godefroot’, hvor der bliver diskuteret alt fra intervaltræning, E-sport, kost, væske, wattmåler og sex – naturligvis – for må man godt dyrke sex dagen inden et stort løb? Det handler om vægtoptimering, mener Thorsten. Så lyt med og bliv klogere på, hvordan du selv optimerer din træning – om det så er på landevejen eller i fitnesscentret.

Om podcasten ‘Radio Godefroot’:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært