"I taler om de her søndagsture, som om det var klassikere"
Radio & podcast
menu-close

Godefroot og cykelmonopolet: “I taler om de her søndagsture, som om det var klassikere”

28. juni 2019 | | En del af serien Radio Godefroot

Cykelmonopolet består denne gang af Rolf Sørensen og Chris Anker Sørensen, der sammen med Brian Holm diskuterer kommentatorlivet, Tour de France og hvornår man er lirens.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Brian Holm og ‘Radio Godefroot’ har besøg af cykelmonopolet, der denne gang består af Rolf Sørensen og Chris Anker Sørensen. De kommenterer begge løb, og Brian må derfor stille det naturlige spørgsmål: Hvad er bedst? At sidde på cyklen eller at sidde i boksen? De diskuterer også ruter på landevejen, når man er ude at træne – skal man altid køre den samme, eller må man godt udforske lidt? Og så vender de selvfølgelig touren, der er lige om hjørnet. Hvem er lirens i øjeblikket? Hvem får den grønne trøje, hvem får den prikkede? Og vigtigst af alt: Hvem ender øverst på podiet? Der er mange bud, og der er enighed i monopolet: Det er et af de stærkeste felter, der er set i lang tid.

Om podcasten:
Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til nu. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært