"De der badmintonstrømper skal du fandme ikke køre rundt i"
Radio & podcast
menu-close

Godefroot og cykelmonopolet med Lars Løkke Rasmussen & Thomas Bay: “De der badmintonstrømper skal du fandme ikke køre rundt i”

19. april 2019 | | En del af serien Radio Godefroot

Lyt med og hør, hvem man bør spørge til råds vedrørende prisforhandling af rytterplatter på Strandvejen.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

I dette afsnit af ‘Radio Godefroot’ har Brian Holm besøg af statsminister Lars Løkke Rasmussen og cykelkommentator Thomas Bay. Snakken kommer omkring den første racercykel, træning eller mangel på samme trods gode intentioner og ikke mindst ‘on the road’-spisevaner, hvor vi får opklaret, om statsministeren spiser romkugler.

Om podcasten ‘Radio Godefroot’:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært