Bjarne Riis fortæller om dengang, han vandt Tour de France
Radio & podcast
menu-close

Radio Godefroot med Brian Holm: Bjarne Riis fortæller om dengang, han vandt Tour de France

4. oktober 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

Røverhistorier fra sadlen og det magiske cykelår 1996 er på tapetet i denne samtale mellem Brian Holm og Bjarne Riis.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Der findes næppe et mere kvalificeret par til at vende Tour de France 1996 end de to herrer i dette afsnit af Radio Godefroot. Brian Holm har inviteret Bjarne Riis i studiet til et tilbageblik på alt det, der skete i de dage, hvor den danske cykelsports flamme brændte allerstærkest.

Hør hvordan de fik reddet hinandens liv, op- og nedture på og udenfor etapen og få et indblik i, hvordan cykelsporten stadig er en del af Riis’ liv, igennem hans arbejde i Virtu.

Og på trods af at Hr. Riis er hurtig på en cykel, var han en smule forsinket til dagens optagelser. Så afsnittet starter med en særlig musikalsk cykel-entusiast til at varme op på.


Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.


Med Brian Holms egne ord er podcasten “en hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham.”

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært