Cykelrytterkone Maria Josefine fortæller om livet på sidelinjen
Radio & podcast
menu-close

Radio Godefroot med Brian Holm: Cykelrytterkone Maria Josefine fortæller om livet på sidelinjen

3. maj 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

I dette andet afsnit af Radio Godefroot fortæller Matti Brechels forlovede Josefine Maria Jensen hvordan det er at være en cykelrytters partner.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Sponsoreret af Mercedes-Benz Danmark A/S.

I andet afsnit af Radio Godefroot har Brian Holm besøg af Maria Josefine Jensen, forlovet med cykelrytter Matti Breschel. Hun hørte i første afsnit af podcasten, hvordan kærester og Ikea-ture ifølge Brian Holm kan gøre en cykelrytter sløv og følte sig provokeret nok til at tilbyde sig selv som næste gæst i Radio Godefroot.

Snakken falder på cykelrytterens psyke, hverdagskonflikter i hjemmet, og hvad man skal være villig til at ofre, når man gifter sig med en cykelrytter. Lyt med og få et helt særligt perspektiv på sporten fra cykelrytterkonernes side.


Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.


Med Brian Holms egne ord er podcasten “en hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham.”

Følg Radio Godefroot på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært