Dengang Jesper Skibby hoppede af VM-cyklen for at fange en pige langs ruten
Radio & podcast
menu-close

Dengang Jesper Skibby hoppede af VM-cyklen for at fange en pige langs ruten

20. december 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

Brian Holm genforenes med sin gamle holdkammerat i kammeratligt interview.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Brian Holm og Jesper Skibby slog deres folder sammen i ungdomsrækkerne og dannede sammen rygraden i den danske guldalder af professionelle cykelryttere, der blomstrede op i starten af 90’erne og kulminerede med Bjarne Riis’ Tour de France-sejr i 1996. Jesper og Brian har masser af røverhistorier fra et liv sammen både på og udenfor landevejene, hvor de til tider var uadskillelige. I dette afsnit af ‘Radio Godefroot’ lukkes der således op for posen af drengestreger, og der er undervejs plads til både refleksion og drillerier.

Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært