Cykelrytter Trine Schmidt giver Brian Holm kamp til stregen: “Det er sjovt med kyssepiger. Men kan vi ikke også få nogle kyssedrenge?”
Radio & podcast
menu-close

Radio Godefroot: Cykelrytter Trine Schmidt giver Brian Holm kamp til stregen: “Det er sjovt med kyssepiger. Men kan vi ikke også få nogle kyssedrenge?”

8. marts 2019 | | En del af serien Radio Godefroot

Trine Schmidt er dagens gæst i 'Radio Godefroot' og svarer på alle Brian Holms fordomme om kvindecykling.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Er alle kvindelige cykelryttere lesbiske? Hvordan er det lige med tissepauser og kvinder? Er kvindecykling ikke bare kedeligt? Brian Holm får svar på alle sine fordomme om kvindecykling, når han har besøg af Trine Schmidt i ‘Radio Godefroot’-studiet. Trine Schmidt har opnået store resultater på banen, hvor det er blevet til flere medaljer. I ‘Godefroot’-studiet får Brian Holm svar på tiltale, når han spørger hende om alle de ting, man med Trines ord “kun ville spørge en kvinderytter om”.

Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært