Sportsjournalist Peter Piil om gode historier og beskidte kneb
Radio & podcast
menu-close

Radio Godefroot med Brian Holm: Sportsjournalist Peter Piil om gode historier og beskidte kneb

14. juni 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

Lyt med og bliv klogere på forholdet imellem sportsudøveren og journalisten.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Podcasten er sponsoreret af Mercedes Benz.

I fjerde afsnit af Radio Godefroot får Brian Holm besøg af sportsjornalisten Peter Piil. Der er som altid massere af historier fra cykelsportens guldalder, og de to herrer undersøger forholdet imellem sportsudøverene og joournalisterne der skriver historierne om dem.


Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.


Med Brian Holms egne ord er podcasten “en hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham.”

Klik her for at abonnere på Radio Godefroot på iTunes.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært