Per Bausager om gamle dage
Radio & podcast
menu-close

Radio Godefroot med Brian Holm: Per Bausager om gamle dage

5. juli 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

Cykelsportens guldalder vendes af to ryttere der var der selv

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Campagnolo Johnny, Rocker Johnny, Kaptajnen, Svagstrøm, Atom Sven, Bøffen, Bananen, Blotteren fra Møntvaskeriet, Bæstet fra Diksmuide. Persongalleriet er stort og spraglet når Brian Holm og Per Bausager kigger tilbage på gamle dage og taler om cykelsportens guldalder. Det var en tid spækket med historier, men var det hele egentligt bedre i gamle dage?

Lyt med og få de bedste røverhistorier fra den gang de to tidligere ryttere selv trådte i pedalerne, og få råd med på vejen om do’s and don’ts hvis du selv er ude på vejene og tage føringer.


Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.


Med Brian Holms egne ord er podcasten “en hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham.”

Lyt til Radio Godefroot på iTunes her

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært