Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen: “Jeg var hjemløs, snart arbejdsløs og kærlighedsløs – og så havde min søn kastet is op i bilen”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Anne Sophia Hermansen: “Jeg var hjemløs, snart arbejdsløs og kærlighedsløs – og så havde min søn kastet is op i bilen”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kulturredaktør og debattør Anne Sophia Hermansen er gæst i ‘Fiasko’, hvor hun fortæller om, hvordan hun har brugt fiaskoen til at nå sine mål.

Samfund En del af serien:

Fiasko

Tommy Ahlers forsøger at gøre op med “perfekthedskulturen” - det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er de historier, vi dykker ned i i podcastserien 'Fiasko', hvor Tommy Ahlers får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet også har oplevet fiaskoer på egen krop.

For 12 år siden sad Anne Sophia Hermansen på et autoværksted uden for Silkeborg. Hun havde netop gennemgået et brud med sin daværende kæreste, var blevet snydt af en boligudlejer, der havde spillet hendes penge op, hendes projektansættelse var ikke blevet forlænget, og som prikken over i’et kastede hendes 3-årige søn op i bilen. Det var en personlig fiasko, en eksistentiel krise for Hermansen, som blev en kilde til næring i hendes personlige genoprejsning.

I dag er Anne Sophia Hermansen kulturredaktør på Berlingske, og i ‘Fiasko’-studiet hos Tommy Ahlers kan du høre hende fortælle om, hvordan hun har brugt personlige og professionelle fiaskoer til næring for at nå sine mål i livet.

Footer graphics