johan bülow

‘Fiasko’ med Lakridskongen Johan Bülow: “Jeg stødte ind i en mur indtil problemet løste sig selv”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Pressefoto

‘Fiasko’ med Lakridskongen Johan Bülow: “Jeg stødte ind i en mur indtil problemet løste sig selv”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Tommy Ahlers får i dette afsnit af ‘Fiasko’ besøg af Johan Bülow, der fortæller om hvordan han byggede sit lakridsemperie op med en masse fejl på vejen.

Samfund En del af serien:

Fiasko

Tommy Ahlers forsøger at gøre op med “perfekthedskulturen” - det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er de historier, vi dykker ned i i podcastserien 'Fiasko', hvor Tommy Ahlers får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet også har oplevet fiaskoer på egen krop.

For Johan Bülow er der ikke meget der ikke lykkes. Han har forvandlet et par gryder med lakrids i køkkenet på Bornholm til en kæmpe virksomhed, der sælger dansk lakrids i hele verden. Som alle andre iværksætterhistorier, så sker det selvfølgelig ikke uden en masse bump på vejen. Nervøsitet, usikkerhed og store beslutninger der skal træffes i går. Men hvordan klarer Johan det, når han møder ting, der er uden for sin kontrol? Det er blandt andet det, som dette afsnit af ‘Fiasko’ skal handle om, hvor Johan Bülow deler ud af sin fiasko.

Find mere om
Footer graphics