Kan man løbe fra sin diagnose?
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Kan man løbe fra sin diagnose?

6. november 2018 | | En del af serien Diagnosen

Anne Marie Geisler sidder i byrådet i Esbjerg og bruger løb som medicin mod sin ADHD-diagnose.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

‘Diagnosen’ er sponsoreret af Tiimo

Prøv Tiimo gratis i to måneder med promokoden ‘diagnosen’ på tiimoapp.com

I dag har ‘Diagnosen’ besøg af Anne Marie Geisler, der udover at være politiker med diagnosen ADHD også er ultraløber og bruger det som medicin for at holde uroen i skak. Jasper er helt forstående, da han selv er startet til judo. Hør hendes spændende fortælling om, hvordan hendes fars depression var med til at forårsage hendes diagnose.

Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i livet.

Om Tiimo:
Tiimo er en app og digital service for mennesker med behov for struktur og visuel støtte i hverdagen. Appen kombinerer struktur, tidsstyring, ikoner og påmindelser i én smart og diskret løsning. Tag Tiimo med dig overalt og mærk effekten.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.