Mit barn har ADHD, hvad gør jeg?
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Mit barn har ADHD, hvad gør jeg?

23. maj 2018 | | En del af serien Diagnosen

Morten og Jasper har besøg af Ulrik, der fortæller om at være far til et barn med ADHD.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Morten og Jasper har fået en gæst i studiet. Ulrik er en succesfuld forretningsmand og far til en datter med bragende ADHD. Men da hendes diagnose blev stillet, blev det også en lejlighed for Ulrik til selv at kigge indad. Datterens diagnose kom nemlig ikke fra helt ukendt front, og i sin datter kunne han genkende adfærdsmønstre fra sin egen barndom. Lyt med når, han fortæller om, hvordan det er at være forælder til et barn med diagnose.


Om podcasten: 

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.