Morten og Jasper siger på gensyn
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Morten og Jasper siger på gensyn

14. juli 2018 | | En del af serien Diagnosen

Vi runder af og gør status over første sæson og siger på gensyn til efteråret

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Nu er det blevet tid til at gå på sommerferie for Morten og Jasper, men ikke uden lige at gøre status over en vellykket første sæson. Har Diagnosen nået sit erklærede mål om, at nedbryde tabuet om diagnoser? Lyt med og bedøm selv. Du kan også allerede nu begynde at glæde dig til, at Diagnosen vender tilbage i dine ørebøffer til efteråret.

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet som ingen andre har. Selvom der er ting der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært og Morten er selvstændig. Begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.