jasper ritz og morten pedersen

‘Diagnosen’ stempler ind: Superkræfterne kommer på prøve lige for tiden

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Lin Bak

‘Diagnosen’ stempler ind: Superkræfterne kommer på prøve lige for tiden

Eller vælg, hvor du vil lytte

Det er udfordrende tid for mange mennesker at stå midt i Coronakrisen. For Jasper Ritz og Morten Pedersen betyder deres diagnoser, at temperamentet, tålmodigheden og følelserne er på prøve hver dag.

Livsstil En del af serien:

Diagnosen

Jasper Ritz & Morten Pedersen har begge diagnosen ADHD. I denne podcastserie sætter de fokus på alle de positive ting, der er ved at have en diagnose og taler med gæster, der lever godt med deres respektive diagnoser.

‘Diagnosen’ er samlet igen. På en måde. Jasper Ritz og Morten Pedersen er taget i hver sit sommerhus med deres familier, mens landet er lukket ned. De oplever udfordringer ved, at hverdagen slet ikke ser ud, som den plejer. Det er svært at være diagnosticeret med ADHD, når man pludselig er tvunget til at opføre sig anderledes, end man plejer.

Med hver deres mikrofon fra hvert sit sted, udveksler de gode tips, erfaringer og frustrationer fra dagene, der går, mens superkræfterne i den grad kommer på prøve.

Hvordan er det at hjemmeskole sin datter, når man ikke selv kan sidde stille? Bliver Liverpool virkelig ikke mestre? Og skal Jasper endelig skrive den børnebog? Udfordringerne er mange – men der er også plads til optimisme og jokes, som altid i ‘Diagnosen’.

Find mere om
Footer graphics