sofie linde

’30-årskrisen’: Sofie Linde har aldrig været god til voksenting

Eller vælg, hvor du vil lytte
PR-foto

’30-årskrisen’: Sofie Linde har aldrig været god til voksenting

Eller vælg, hvor du vil lytte

Er det meningen, at vi skal holde fast i ungdommens ild, og er der ting som er federe på den anden side af the big three-o? Dagens gæst i ’30 årskrisen’ er tv-vært Sofie Linde.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I første afsnit møder vi tv-vært Sofie Linde og dykker ned i hendes forhold til sin alder, og det liv der følger med. Vi snakker om alt fra hendes første voksenløn, hvordan hun håndterer det at skulle være mor, til hvor barnlig hun er blevet med alderen, og at hun nok snart skulle have briller.

Og hvornår er det, man ikke kan ringe til mor længere, fordi man selv er den voksne?

Find mere om
Footer graphics