Lenny Pihl, William Abrahamsen og Lars Plenge Høier

’30-årskrisen’: Paradise vinder Lenny Pihl – “Hvis jeg nogensinde får en bloggerkæreste, skyder jeg hovedet af mig selv”

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Paradise vinder Lenny Pihl – “Hvis jeg nogensinde får en bloggerkæreste, skyder jeg hovedet af mig selv”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Realitystjernen Lenny Pihl gæster 30-årskrisen og fortæller om livet i ‘Paradiso’.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Vi kender ham som ‘Lenny fra Paradise’, der elsker at feste og drikke og har et kækt svar til det meste. ’30-årskrisen’ tager fat i Lenny og finder ud af, hvad for noget musik han godt kan lide. Og hvad for noget musik han skal til at lave. Det går op og ned og med fuld fart fremad med Lenny Pihl i studiet!

Footer graphics