pede b william abrahamsen lars plenge hoier

’30-årskrisen’: Pede B – fra bad boy til artigt lam

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Pede B – fra bad boy til artigt lam

Eller vælg, hvor du vil lytte

Pede B føler sig ikke for gammel til at dele ud af sine ungdomseskapader og evigt barnlige sjæl.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Hvordan ville du leve dit liv, hvis du ikke troede, du blev særligt gammel? ’30-årskrisen’ får besøg af rapper og ordekvilibrist Pede B til en snak om forventningerne til livet, og hvad det kan gøre ved en, når man stifter familie og får et barn. Og så kommer vi helt tæt på den unge Pede B, der fik lavet lidt ballade.

Find mere om
Footer graphics