Sandie Westh, Lars Penge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Twitterstjernen Sandie Westh tager nogle rigtige voksenvalg

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Twitterstjernen Sandie Westh tager nogle rigtige voksenvalg

Eller vælg, hvor du vil lytte

Sandie Westh har 99 problemer, men hendes Twitter-forbrug er ikke et af dem. Men er hun plaget af en spirende 30-årskrise?

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Lars og William får besøg af radiovært og stortweeter Sandie Westh. Hvordan er det at stå med tankerne om at skulle til at tage nogle ægte voksenvalg i karrieren? Og hvordan mon 15-årige Sandie ville have det med sig selv i dag, hvis hun kunne se sig selv?

Footer graphics