Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Anders Hagen ville egentlig gerne have været filmklipper

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Anders Hagen ville egentlig gerne have været filmklipper

Eller vælg, hvor du vil lytte

Er du tilfreds med din karrierevej? Anders Hagen ville egentlig gerne have været filmklipper.

Samfund En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I ottende og sidste afsnit møder vi Anders Hagen, radiovært på P3. Anders har allerede fået tjekket en god del af voksentingene af med kæreste, barn og fast job. Tømmermændene sniger sig ind, når han går i byen, på en måde der ikke før er set.

Så alt er helt, som det plejer at være, når man kan mærke, 30’erne komme snigende. Men er 15-årige Anders helt tilfreds med sin karrierevej, når teenage-Anders egentlig gerne ville have været filmklipper? Og føler man sig unødvendigt gammel, når man omgås sportens folk i sit arbejde, der tit er “veteraner” i deres game, når de runder de 30?

Footer graphics