ikea sofa
Foto: Tommy Cash

Mums: Estisk rapper laver bolle-sofa til IKEA

Den estiske rapper Tommy Cash har produceret en meget iøjnefaldende sofa til IKEA, som bliver sat i produktion, hvis han får nok kommentarer for sit opslag på Instagram.

De fleste sætter pris på fornemmelsen af, at et godt stykke brød fylder mundhulen. Men hvad nu hvis det var omvendt – og det var brødet, som omsluttede dig? Mmm, måske meget lækkert.

Nu får du måske muligheden for at teste fantasien af.

Den estiske rapper og konceptkunstner Tommy Cash har nemlig lavet en brødbolle-sofa sammen med kunstneren Gab Bois, som IKEA har givet håndslag på at sætte i produktion, hvis Cash får mere end 10.000 kommentarer på sit nylige opslag på Instagram.

Sofaen har foreløbigt fået navnet LOAFA, som er svært at oversætte direkte, men altså er en sammensætning af loaf og sofa. Selve sofaen skulle være inspireret af den italienske designer Mario Bellinis ikoniske sofa fra 70’erne Camaleonda.

Og Tommy Cash har vist en ting med brød. Det er i hvert fald ikke første gang, at han kombinerer bagværk og design. Se blot nærmere på billedet øverst, og du vil opdage, at hans sko ikke er noget normalt sæt fodtøj.

Her har vi at gøre med de såkaldte ‘loaf-ers’, som kunstneren lavede i samarbejde med det franske luksusbrand Maison Margiela i marts 2021. Efterfølgende har han så lavet, hvad der siges at være verdens længste par Adidas Superstar-sneakers.

Absurd-teatret vil foreløbigt ingen ende tage for den 29-årige tusindkunstner, som altså nu – ifølge sig selv – fletter fingre med det svenske interiør-konglomerat. IKEA mangler dog i skrivende stund stadig at bekræfte deres aftale.

Grænsen for de 10.000 kommentarer er til gengæld allerede overskredet, så uret tikker, og verden venter spændt på, om de gigantiske brioche-agtige pølsebrød bliver til virkelighed. I mellemtiden går spekulationerne hos de internationale medier på, om det i så fald bliver i et stærkt begrænset oplag.

Det alene bør få sofaen til at gå som, ja, varmt brød.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics