Foto: Lotta Lemche. Tv2

Bachelorette: Sofie er en rigtig uartig pimp på den båd der

Efter en højdramatisk periode, som kulminerede med, at Lissa gik ud, er ‘Bachelorette’ nu gået i sten. Der sker intet.

Alle holdt vejret efter sidste uge, hvor vi blev snydt for en roseceremoni, fordi der var rigtig mange kurrer på tråden ovre hos Lissa. Hun gik fuldstændig ned med flaget, og derfor kommer det slet ikke som nogen overraskelse, at hun trækker sig i ugens første afsnit.

Til gengæld var vores spådom total fejlslagen: Hun gik med vurderingseksperten og sagde farvel til taleskriveren.

Joachim fatter hat af situationen. Han er mentalt stadig besat af deres karaokedate, som for alle andre var betydningsløs.

Anton… han har ikke fået taletid. Hjem i isbad med ham.

I bagklogskabens klare lys giver det hele mening. Nu skal Lissa og Adonis fra Frederiksberg bare hjem og spise familiemiddage og gå ture med en lille hund i en lille snor. Det bliver fuld fart ind i det formulariske voksenliv med banklån, fitnessrutiner og pisket smør i weekenden for de to, det ved jeg bare.

De fnidrer voldsomt foran Petra under en samtale. Så sætter de en rød prik på en globus lige der, hvor Sri Lanka er.

“Den her globus er jo prik over i’et,” siger Lissa.

I den anden lejr sker der det, at Sofies far kommer til Sri Lanka. Han hedder Søren og er fra Jylland, hvilket er fint nok, men derfra bliver det hele ligesom kikset.

Søren skal lave mad med Andreas W. og Lasse, og han får osse en snak med dem hver især, sådan mand-til-mand. Det er meget understimulerende at se på, på niveau med Danmark-Albanien, vil jeg mene.

Ingen ved, hvad det er for noget mad, de laver. Ingen vil vide det. Ingen scorer. Det er bare én lang pølse af tid, som er i gang med at forsvinde for øjnene af dig.

Det er tydeligt, at Andreas W. og Lasse er blevet b-holdet. For hvad gør Sofie dagen efter? Hun tager Mads og Daniel med ud på en luksus-båd fra The Wolf of Wallstreet.

De har dog klippet det ud der, hvor hun skriger: “SO LOOONG FUCKERS” til de andre gutter.

Hun snaver med Mads. Hun snaver med Daniel. Far er tilstede, det er perfekt og total i orden. Sofie er en rigtig uartig pimp på den båd der.

“Jeg er en meget heldig kvinde,” siger hun.

Søren har spørgsmål til fyrene: Har du følelser for Sofie? Er der forelskelse? Har du kysset med Sofie. Det er en spørgeramme, som han har fået fra Se & Hørs udsendte til Reality Awards.

Sofie synes, “daten er gået UDOVER ALLE FORVENTNINGER.” Synd for dem…

Bagefter vælger hun en singledate med Daniel, og det synes han, er “fuldstændig perfekt.” Mads er knust.

På det her tidpunkt bider man mærke i, at Daniels skjorte er skizofren, idet den består af to skjorter, som er syet sammen. Det er en inkarneret tøjkrise. Lavet til folk, der ikke kan vælge. Frygteligt, at alle andre skal se på det.

Så sidder de på en sofa og snakker om, om de vil have børn. Daniel føler, der er mange fælles værdier mellem dem. Hun frygter, at hendes far, synes Daniel er for “københavnersmart”, fordi han kommer med sin “accent” og “åbner munden”.

Hjemme i villaen er Mads mere ked af det, end Hans Philip nogensinde har været, fordi han er mere “invested” i Sofie.

Lasse synes, Mads er blevet “privilegieblind,” mens Andreas synes, Mads har det “som blommen i et guldæg”, og at han “skal slappe lidt af”. Det er 85 procent af alle nordjyders reaktion på 85 procent af alle verdens begivenheder.

Omvendt kan man sige, at det måske var på tide, at Andreas W. snart begyndte at slappe lidt mindre af. Hans puls har ikke været over 40 i flere uger nu. Problematisk på alle måder.

Dagen efter skal Søren give Sofie nogle gode råd. Hans råd er følgende: “Lad dit hjerte løbe med den, det skal være.”

Det passer perfekt på en blikplade i et typehus lidt udenfor Silkeborg. Sofie kan ikke bruge det råd til noget som helst.

Foto: Lotta Lemche. TV2

Til mingling har Sofie valgt mood boardet ‘Bond Babe Extravaganza’, som dog også indebærer, at hun skal drikke champagne med sugerør. Det er temmelig aparte. 

Fyrene har forberedt en “lille poetisk tale”, som står i en rød bog.

Der står dette: “Danmark, vi har noget vi gerne vil sige / Vi vil altid være på Team Sofie.”

Hvad skal man sige? Det rimer. Næsten. Deres engagement svarede overens med min egen gruppeeksamen til fysik-kemi i 8. klasse. Det bar i hvert fald præg af, at de hellere ville kysse nogle damer end at stå der. Mit råd er, at de skal stoppe med at digte nu.

Ellers er stemningen virkelig, virkelig mærkelig, og Sofie meddeler, at hun har det ekstremt nederen, fordi hun skal sende to fyre hjem til roseceremonien, som bliver den allersidste. Vi må vente til på tirsdag med at se, hvad der sker. Men hallo, det sidste sværdslag står mellem Daniel og Mads. Alt andet ville være for mærkeligt.

Find mere om
Footer graphics