Lukas Graham
Foto: Shutterstock

Lukas Graham og MØ lander i ny millardklub sammen med The Weeknd og Drake

Spotifys nye liste ‘Billions Club’ hylder verdens mest afspillede artister og deres sange, og tre af dem har dansk blod.

MØ og Lukas Graham gør det fremragende. Det har vi længe vidst herhjemme, men en ny musikklub understreger, hvor populære og succesfulde de danske musikere er – også udenfor landets grænser.

Kun 155 sange har nået over en milliard streams på musiktjenesten Spotify, og både MØ og Lukas Graham har fundet vej til den imponerende playliste, der går under navnet ‘Billions Club’.

Playlisten hylder verdens mest afspillede artister, og det betyder, at de danske musikere nu mænger sig med helt store pop-ikoner som Drake, The Weeknd og Ed Sheeran.

Bandet Lukas Graham, der har den folkekære Lukas Forchhammer i front, har siden sin start i 2011 haft stor succes med numre som ‘Drunk in the Morning’ og ‘Love Someone’, men det er med megahittet ‘7 Years’, at det danske band indtager den eksklusive playliste.

Men det er faktisk hele tre af listens sange, der har dansk blod. For udover ‘7 Years’ er den fynske, 32-årige sangstjerne MØ’s to radio-darlings ‘Lean On’ og ‘Cold Water’, som hun har lavet i samarbejde med Major Lazer og Justin Bieber, begge med i ‘Billions Club’.

Heartbeats arbejder på at få en kommentar fra MØ eller et af medlemmerne fra Lukas Graham.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics