Her er min sommer – Anna Lin: “Jeg glæder mig til at have det lidt amatørspirituelt”

Berlin, Roskilde Festival og friske ærter fra Netto er alt sammen noget, der rimer på sommer for tv- og podcastvært Anna Lin. I år er det ti år siden, at hun fik ’The Orange Feeling’ for første gang, og i sommerportrættet fortæller hun om, hvem hun glæder sig allermest til at høre på årets festival, og hvad hun skal få sommerdagene i København til at gå med.

Hvad er indbegrebet af sommer for dig? 

“Det er at vågne med lidt ondt i hovedet efter at have været ude at danse hele natten og så bare tøffe afsted. Gå i Netto, købe chips og friske ærter og så finde et godt spot, hvor man kan bade. Det er der, jeg har det mest sommeragtigt.  

Noget andet, jeg forbinder med sommer, er Berlin. Selvom det kan blive sindssygt varmt, og man skal stå i kø i flere timer for at blive kølet ned i et udendørs bassin, så er der en dejlig vibe. Nu har jeg også været der så mange gange, at jeg føler, jeg kender byen. Så, når jeg er der, har jeg ikke travlt med at se alt muligt, så er det bare ligesom at komme tilbage. De dage er lig med sommer for mig. Hænge ud med en veninde, gå i genbrugsbutikker, spise lækker mad og bare tulle rundt. Det er perfekt.” 

Skal du på ferie i år? 

“Jeg skal på Roskilde Festival lige om lidt, og det glæder jeg mig sindssygt meget til. Og så skal jeg til Fanø bagefter og vaskes igennem efter festivalen, fordi min mor er der hele sommeren. Ellers skal jeg bare slappe af, og så glæder jeg mig bare vildt meget til at være i København.” 

Hvad er det, der er så skønt ved København om sommeren?

“Alene det der med, at der er flere, som ikke har nogen planer, gør, at byen har en anden følelse. Hverdagen i København godt blive sådan: ”Okay, hvis vi har en aftale på onsdag, og så kan vi ses fra kl. 14 indtil kl. 16.30, fordi så skal jeg være sammen med en fra 16.30 til klokken 18”. Så det, jeg godt kan lide ved sommeren i København, er, at man kan mødes med nogen om tirsdagen, og så siger man først farvel til hinanden om torsdagen, fordi man bare hygger rundt.” 

Foto: Privat

Anna Lin

Fylder 26 på årets Roskilde Festival og bor til daglig i Københavns Nordvest-kvarter. 

Tv- og podcastvært og mest kendt for sine værtsroller på DR Ultras ’Alle de andre’ og ’Kender du typen?’ på DR1.

Hvad glæder du dig allermest til? 

“Jeg glæder mig allermest til Roskilde Festival og til at få The Orange Feeling. Det er ti år siden, jeg var afsted for første gang, og alle år har været fantastiske. Vi bliver 12, og jeg skal bo i en rigtig camp med alle mine bedste venner. Og det havde jeg overhovedet ikke regnet med, fordi jeg havde en idé om, at nogle af mine venner ville føle, at de var blevet for gamle til at sove i telt. Men jeg tror, at alle kan mærke, at det her potentielt er sidste gang, vi gør det, så alle vil gerne have det hele med.” 

Hvilken kunstner glæder du dig allermest til at høre på Roskilde Festival? 

“Der er så mange! Men jeg glæder mig nok allermest til at høre Kacey Musgraves. Hendes musik rammer mig lige i hjertekulen, og jeg glæder mig så meget til at se hende i virkeligheden. Jeg kan mærke, at jeg virkelig har brug for at prøve at være i hendes sfære. Hun virker helt magisk, og hun inspirerer mig så meget. Jeg tror, at jeg bliver meget rørt.” 

Er der noget, som du ved på forhånd, du kommer til at leve af hele sommeren? 

“Iskaffe. Jeg er as basic as they get. Jeg ELSKER iskaffe. Det er det, jeg lever mest af om sommeren. Og så følger jeg super meget min mavefornemmelse – med to streger under mave. Det er også en del af sommeren, man behøver ikke købe så meget ind og vide på forhånd, hvad man skal have. Bare snacke og spise lidt tilfældigt.” 

Er der et outfit, som du glæder dig til at vise frem henover sommeren? 

“Jeg har lige købt en lang, blå vintagekjole fra Ed Hardy, og den bliver fast inventar, tror jeg. Om vinteren sammensætter jeg altid et outfit ud fra sko, handsker, hue og så videre, men om sommeren er det vitterligt bare en kjole og et par solbriller, der er outfittet. Og badetøj! Det lever jeg også i om sommeren. Jeg bader hver dag. Jeg elsker det. Jeg er totalt havfrue.” 

Er der en særlig bog, du glæder dig til at læse? 

“Ja, jeg er lige begyndt på ’Nuets Kraft’ af Eckhart Tolle, som jeg har hørt om de seneste ti år, og som nogle siger har været livsændrende, mens andre har sagt, at den kunne være kogt ned til to sider. Men jeg glæder mig til at have det lidt amatørspirituelt. Læse noget, der handler om at værdsætte nuet og være lidt taknemmelig for life. En bog, der minder en om alt det smukke i livet på en lidt corny måde. Det bliver meget godt, fordi jeg har været meget stresset og presset de seneste par år, men nu har jeg endelig en sommer, hvor jeg slet ikke skal arbejde. Så jeg tror, at det er godt med en pause, hvor jeg lige kan fordøje alt det, der sket.” 

Har du et ferieminde, der træder tydeligt frem? 

“Da jeg havde fødselsdag sidste sommer, var der stadig corona. Men jeg havde alligevel fået lov til at leje natklubben Jolene i Kødbyen. Alle var PCR-testede og følte, at de fik taget deres klubmødom på ny, fordi vi ikke havde været på klub i to år. Alle mine smukke venner var der, og vi dansede til den lyse morgen.” 


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics