Fælles postkort: ”Hotelværelser føles mindre, når man sidder på toilettet og panikker over lydisolering”

Journalist Josephine Villumsen strejfer rundt i de hvileløse 20’ere, hvor hver dag er et åbent kapitel, der venter på at blive skrevet. Så hun skriver og sender sine postkort til Heartbeats. Denne gang har hun skrevet et fælles postkort med jer.

Jeg var 18 år, da jeg blev inviteret på en date af ham, jeg havde mødt til en koncert. Vi tog toget til en anden by end vores egen og drak kaffe ved et rundt bord. Efter spiste vi pizza. Og så tog vi på bar og fik hjernefrys af strawberry daiquiri. Vi blev for fulde og tog hjem til ham og hans roomie for at se film. Han skulle dog lige have et bad først. Da der var gået 40 minutter, var han stadig derude. Også efter en time. Og efter halvanden. Snork. Han var faldet i søvn i badet. Jeg havde holdt mig i alt tiden og var nu få sekunder fra at tisse i mine bukser. I panik løb jeg ud i køkkenet for at lede efter en løsning. Der stod et vandglas.. og når man har holdt sig i halvanden time med sit fuldetis (som jo er mere presserende end almindelig tis), så er et vandglas en god mulighed. Jeg trak stille bukserne ned. Og tissede i glasset, mens jeg var angst for at min date eller hans roomie ville vågne og komme ud i køkkenet. Helt sårbart stod jeg i det mørke køkken (det ville være for risky med tændt lys) og tissede ekstra lige. Med den hurtigste hjerterytme blev jeg færdig. Vaskede glasset op. Og gemte det i min taske. Jeg vurderede, at det var bedst at destruere det. Jeg lagde mig i sofaen igen. Ti minutter efter vågnede min date og kom ind for at se film. 

Jeg har oplevet mange romantiske øjeblikke. Ovenstående er ikke en af dem. Det var heller ikke udpræget romantisk, da jeg blev inviteret til Tyrkiet af ham, jeg var blevet forelsket i, og endte med at få madforgiftning. Hotelværelser føles mindre, når man sidder på toilettet og panikker over lydisolering.

Det føles totalt slemt i situationen. Bagefter er det virkelig sjovt. Jeg har samlet nogle af jeres sjoveste og mærkeligste dates.

Snork. Så flovt, haha. Det er åbenbart ikke unormalt at falde i søvn på en date. Men føler dog at han må have hygget sig lidt trods dine små lure siden han blev?

Nej nej nej! Forstår godt tanken. Det ser jo super duper lyserødt og dejligt ud på film. Men to timer? Det lyder utroligt irriterende. Især når man bliver tysset på imens.

Så ikonisk! Føler alle kender det fra en eller anden situation. Jeg gør det så tit på restauranter og i lufthavnen efter ferier. Og dengang jeg ville være cool og snakke med en pæn dj, og en eller anden grund valgte at snakke engelsk. Det blev mindre cool, da han i femte sætning kiggede mærkeligt på mig. Altså, er du ikke her fra København?

Dårlig taber, hold da op. 

Ej nej, fortæl altid om du bor alene eller sammen med andre. Især hvis du er i familie med din roomie.

Var det sådan en smart elevationsseng? 

Øv bøv, nu skal du betale, fordi du ikke vil på date igen. Det kan man da ikke, hvis man først har givet. Enten giv eller lad vær. 

Jeg har før skrevet, at datingregler skal smides ud, men synes, at der er noget, der er god og dårlig stil i dating. Det er god stil ikke at være bitter over, at din date ikke lige føler for en date mere. Det er dårlig stil at falde i søvn. 

Find mere om
Footer graphics