Cofoco åbner nyt hotel med festlig italiensk restaurant i København

Det nye hotel på Vester Voldgade, Bella Grande, er et firestjernet boutiquehotel.

Til april får københavnerne og de københavnske turister en ekstra mulighed for at spise og overnatte i afdæmpede omgivelser, når det nye hotel Bella Grande slår dørene op blot et stenkast fra Rådhuspladsen.

Bella Grande er ifølge Cofoco, som står for hotellet, indrettet med et strejf af italiensk elegance blandet med nutidig komfort.

Indretningen er dog ikke det eneste italienske islæt, da hotellet også huser en nye italiensk restaurant, Donna, hvor der vil blive inviteret på festlige middage i mere farverige omgivelser.

Menuen vil bestå af italienske klassikere, og det vil sige masser af pasta og pizza, men også retter fra grillen og – lover de – en helt masse desserter.

Bella Grande bliver Cofocos andet hotel i København. De står allerede bag Coco Hotel på Vesterbrogade, som sidste år blev kåret til Skandinaviens bedste af det internationale rejsemagasin Travel+Leisure. Derudover ejer og driver Cofoco 18 restauranter i København – blandt andet Delphine, Llama og Les Trois
Cochons.

Bella Grande åbner i det gamle Hotel Kong Frederik fra 1899, som er blevet grundigt renoveret og nu består af 108 værelser og suiter. Et dobbeltværelse kan bookes for 1200 kroner, men der findes også familieværelser og to luksuriøse suitar med private tagterasser og udsigt over København.

Find mere om
Footer graphics