Foto: Ritzau Scanpix

Airbnb gør det nu muligt at leje ‘Up’-hjemmet og ‘Purple Rain’-huset

Nu kan du booke et ophold på X-Men Mansion og en privatkoncert med Doja Cat over Airbnb.

En nat på Ferrari-museet eller en weekend i det ikoniske Up-hus fra Disney/Pixars filmen lyder som en drøm. Men nu kan det faktisk blive til virkelighed.

Airbnb, som er kendt over hele verden som en online platform, hvor man kan leje og booke boliger, har nemlig lanceret et nyt ’Icons’-program.

”Med Icons har vi skabt de mest ekstraordinære oplevelser på jorden,” udtaler Brian Chesky, medstifter og CEO for Airbnb.

Oplevelserne indebærer blandt andet en VIP-aften med Kevin Hart på Coramino Live Lounge, ophold i det berømte urrum på Paris’ Musée d’Orsay, en privatkoncert med Doja Cat, et ophold i Princes Purple Rain-hus og meget mere.

Airbnb har en historie med særlige oplevelser, der blandt andet har inkluderet ophold i DJ Khaleds berygtede sneaker-skab og Barbie’s Malibu Dreamhouse, men ’Icons’-programmet tager det til næste niveau.

Og man behøver ingengang at være millionær for at opleve nogle af disse bemærkelsesværdige oplevelser. Alle Icons-oplevelser er prissat under 100 USD pr. gæst, og de fleste er gratis. Der er dog kun 4.000 tilgængelige billetter, så man skal være hurtig på tasterne.

Footer graphics