Hjerte-knob
Foto: Will O/Unsplash

6 ting jeg har lært af: At være vild med mænd

Sara Skaarup skriver fremover klummer i listeform her på Heartbeats. I dag om alt det som mænd kan bidrage helt vidunderligt med i kvinders liv.

1. Alle mænd gælder

Og man skal ikke lade sig nøje med det, øjnene fortæller en. Når en smuk, stærk karismatisk mand viser én opmærksomhed, føles det fantastisk. Men et kompliment fra en spritter er heller ikke at kimse af. Man skal åbne sin verden for mænd for at nyde dem. Fede mænd, grimme mænd, små mænd, oldinge og unge mænd. Alle mænd har noget – nærvær, humor, retning, klogskab eller andre skjulte skills – som man kan nyde godt af, hvis man er modtagelig.


2. Alt bliver bedre inklusive mænd

Undtagen når kvinder er sammen for at være afslappede og fortrolige. Der kan bare én mand forurene hele atmosfæren. Jeg har set det flere gange, når der pludselig vader en med Y-kromosom ind i et rum fuld af kvinder. Det er som at sætte en magnet ned i en dåse søm. Men på arbejdspladsen, til festen, i soveværelset, you name it. ’Pigemiddage’ også faktisk – hvis planen alligevel er at spise, drikke og snakke sådan mediumdybt, så bring da begge køn med til bords!


3. Glæden ved mænd kan spredes

Nogle kvinder holder al deres mandepåskønnelse indeni. Det er mig en gåde, hvad det skal til for. Så sidder de der og er karrige og lader som om, de har skyklapper på, på sådan en mistroisk og selvtilstrækkelig måde. Men er der bare én kvinde tilstede, der taler varmt om mænd, udpeger dejlige mænd og generelt bare er mande-pro hele vejen rundt, så tør andre damer tit op. Og så har alle det rarere og bliver mere nærværende. Så bare meld ud, at du er vild med mænd – det smitter!


4. Mænd er i stand til at kommunikere

Ikke allesammen i samme grad, selvfølgelig: Nogle mænd er eminente til at sætte ord på følelser, kan forføre med deres talegaver og få andre med på en idé. Andre er fåmælte, kejtede og … mindre gode. På den måde minder de en del om… kvinder og andre mennesker. Men alle mænd evner at skrive en sms. Så når du møder en ny mand: Hvis han ikke svarer, er han ikke vild med dig. Bum.


5. Det er bullshit, at mænd er fra Mars og kvinder fra Venus

Ja, der er da forskelle, i hvert fald udenpå. Men totalt artsforskellige? Diametrale modsætninger? Nej. Den tanke er som et trykluftsbor ned i en kløft mellem mænd og kvinder, og guderne skal vide, at det er kompliceret nok uden. Jeg har stadig til gode at finde den følelse, der kun opstår i en kvindekrop og aldrig i en mandekrop eller omvendt. Mere forskellige er vi heller ikke.


6. Der kommer altid en mand til

Alle mænd er unikke, der er kun en af hver, og det er så trist, når en særlig fin en flyver af gårde. Men livet er langt, og løsningen er aldrig ’at droppe mænd’ eller blive en bitterfisset martyr. Bliver man for meget, for gammel eller for besværligt for den ene mand, findes der et eller andet sted en anden, for hvem man netop nu er det helt rigtige match. Så længe man selv er skidesød og ordentlig, selvfølgelig. Verden er fuld af mænd.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics