Foto: David Cruz Sanz/SIPA/Ritzau Scanpix

Ventetiden er ovre: Aaron Taylor-Johnson skal spille James Bond

Ifølge det engelske tabloidmedie The Sun er arvtageren til den ikoniske rolle som agent 007 endelig fundet. Han mangler blot at sige ja.

Siden Daniel Craig i 2021 meldte ud, at han havde bestilt sin sidste martini shaken not stirred i rollen som James Bond – og praktisk talt gik ud med et brag i filmen ‘No Time To Die’ – har spekulationer om, hvem der skulle tage stafetten videre, raset på nettet.

Skulle det være Cillian Murphy eller Tom Hardy eller måske Idris Elba?

Nu er ventetiden ovre, for valget er efter sigende faldet på den engelske skuespiller Aaron Taylor-Johnson. Det skriver The Sun, der har fået deres information fra “insidere”.

Den 33-årige Aaron Taylor-Johnson, der er kendt for sine roller i actionfilm som ‘Tenet’, ‘Godzilla’, ‘Avengers’ og ‘Kick-Ass’, skulle nu være i gang med at beslutte, om han vil takke ja til tilbuddet.

“Bond er Aarons job, hvis han ønsker at acceptere det. Det formelle tilbud ligger på bordet, og de venter på at høre fra ham,” udtaler en kilde til The Sun.

Tilbage i 2022 udviste skuespilleren imidlertid allerede interesse for rollen ved en casting hos Bond-bagkvinden Barbara Broccoli.

Der skulle efter sigende være et manuskript på vej til den næste James Bond-film, men på grund af strejken i Hollywood har det været forsinket.

Find mere om
Footer graphics