Fans har stemt om en ny James Bond 

Daniel Craigs efterfølger til den Martini-drikkende spion er endnu ikke fundet. Mange har været i søgelyset, og nu har engelske fans også stemt om deres favorit til rollen.

Hvem skal redde verdenen, når nu Daniel Craig har sagt ”Shaken not stirred” for sidste gang? 

Som den fiktive folkehelt James Bond nu en gang er i England, er det selvfølgelig på sin plads, at der er blevet foretaget en national afstemning om, hvem den ny spionhelt skal være. 3500 fans er blevet spurgt, og her faldt svaret på Idris Elba med 17,5 procent af stemmerne. Idris Elba har før været på tale til rollen. Han har dog senere udtalt, at han har mistet interessen. 

Men hvem så? Nogle af de andre skuespillere som har været på tale, er blandt andet Tom Hardy, som løb med 16,5 procent af stemmerne, skarpt efterfulgt af Henry Cavill med 16,5 procent af stemmerne. Det lader dog ikke til, at fansene kommer til at få deres ønske opfyldt. Producerne bag filmene har nemlig udtalt, at den næste Martini-drikkende spion skal være i start 30’erne og kunne dedikere sig til rollen i minimum 10 år, Tom Hardy og Henry Cavill er derfor for gamle. En af de nye favoritter til rollen er i stedet 33-årige Aaron Taylor Johnson, som ikke vil afvise rygterne. 

Udover afstemning om rollen som den nye James Bond, blev fansene også spurgt til deres yndlings-Bond indtil videre. Her ligger Sean Connery på en overlegen førsteplads med 39,7 procent af stemmerne, Daniel Craig på en ganske fin anden plads med 29,1 procent, hvor man på en tredje plads finder Roger Moore med kun 14,7 procent. 


Find mere om
Footer graphics