Foto: Disney+

‘The Bear’-skuespillere spottet i København: Spiser på Noma og smarte surdejsbagerier

Holdet fra ‘The Bear’ er tilsyneladende i København og har blandt andet været på Noma.

Mens vi går og venter på den nye, tredje sæson af ‘The Bear’, ser holdet bag ud til at nyde livet på allerbedste vis. I går blev Jeremy Allen-White og Matty Matheson nemlig spottet i København.

På Instagram florerer der flere billeder af skuespillerne, som både har været på Noma og på Nørrebro for at spise. Ifølge en københavnsk kilde vil de være i byen hen over weekenden.

Nomas chefkok Pablo Sotor har blandt andet delt et billede af de to skuespillere og seriens producere Cooper Wehde og Courtney Storer, som poserer sammen med restaurantens medarbejdere.

Screenshot

Matty Matheson, der selv er kok, men spiller karakteren Fak i ‘The Bear’, har selv lagt et par billeder op, som vidner om, at han har været på Nørrebro for at sætte tænderne i den populære kyllingeburger fra Poulette. Inden da var han på Mirabelle for at hilse på kokkevennen Christian Puglisi og prøve deres granita med kaffe og brioche.

Her til morgen er kokken fortsat med at spise sig gennem Københavns med et besøg på Hart Bakery.

Den amerikanske journalist Dana Munro har også delt et billede af Jeremy Allen-White og Matty Matheson fra et fortov i Indre By.

I den forrige sæson af ‘The Bear’ fik København en hel del opmærksomhed, da et afsnit delvist foregik i den danske hovedstad. Derfor er det nærliggende at spekulere i, om Københavns sprudlende madscene atter engang får sendetid i de kommende to sæsoner.

I går landede den første trailer for tredje sæson af ‘The Bear’, der har dansk premiere 17. juli. Heraf fremgår det dog endnu ikke, om København spiller en rolle i dramaserien.

Find mere om
Footer graphics