o days
Foto: Alexander Julin

Her er fem navne, du skal se på O Days

O Days finder sted for anden gang på Refshaleøen i København fra 3.-5. august. Festivalen har et program fuld af musik, kunst, design og lokale samarbejder med mad og drikke, som du ikke finder andre steder.

Dagsfesten fyldes af et vildt musikprogram alle tre dage, men her er fem must sees på festivalen i år.

Emma Sehested Høeg

Emma Sehested Høeg leverer optrædener ud over det sædvanlige. Hun er uddannet skuespiller, men viser sig som et multitalent på den danske scene. I maj udgav hun for første gang musik under sit eget navn, men hun har tidligere udgivet sange under kunstnernavnet Dame Dearest. Emma Sehested Høeg gør sig, i al sin kunst, bemærket for sine stærke budskaber gennem både musik og performance.

Du kan i øvrigt også høre, da hun gæstede ‘Rockhistorier’.

Kind mod Kind

Kind mod Kind havde deres debut i 2022 og fyrer musik af til den ideelle ”giv slip og slå dig løs”-fest. De gav en af de mest fremtrædende koncerter på SPOT Festival sidste år med blot én udgivet single. De spiller følsom klubmusik, og deres stil er helt unik. Der skal uden tvivl danses til Kind mod Kind.

Underworld

Den britiske duo fra 90’erne, som med deres elektroniske musik har markeret sig på de største festivaler gennem årene, er ubetinget O Days store hovednavn. De spillede en legendarisk koncert på Roskilde Festival i 2019, og hvis de rammer nogenlunde det niveau, bliver det magisk på Refshaleøen fredag aften.

Svaneborg Kardyb

Svaneborg Kardyb spiller nyere dansk elektronisk jazz. Duoen modtog prisen Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist i 2019. Deres vidt forskellige musikalske baggrunde af skandinavisk jazz, roots, blues og folk gør deres stil til sin egen. Deres musik emmer af en nordisk atmosfære med stemninger og lyde indfanget fra naturen.

Mahalia

Den britiske sangerindes sangkarriere startede, da hun var blot 13 år gammel. I dag er hun 25 år med R&B-stjernestatus. Du har nok hørt hendes silkevokal på numre med blandt andre rapperne Stormzy og Ty Dolla Sign.

Footer graphics