prince kælder
Fotos: Carver County Sheriff’s Office

Se Princes legendariske hemmelige ‘the vault’-kælder

I forbindelse med efterforskningen af Princes død blev der taget en række billeder af sangerens Paisley Park-kompleks. Det drejer sig om alt fra musikstudier til soveværelser. Mange af de billeder er netop blevet offentliggjort. Se nogle af dem her.

21. april 2016 er en dag, som de færreste Prince fans vil glemme. Det var dagen, hvor vi måtte sige farvel til det musikalske ikon, da han døde af en overdosis. Det pludselige dødsfald affødte en række spørgsmål, og dødsfaldet blev derfor efterforsket grundigt.

I forbindelse med efterforskningen blev der taget hundredevis af billeder på Princes ejendom, Paisley Park i Minnesota. De billeder har offentligheden nu endelig fået adgang til, da Carver County sherif kontor har offentliggjort dem, skriver Pro Spound News. Billederne giver en unik adgang til Princes legendariske kælder, kaldet The Vault, der indeholdt hundredevis af uudgivne Prince-sange.

Oplagret siden 80’erne

Gennem hele sin karriere skrev og indspillede Prince ustandseligt sange. Mange af de numre og musikalske kladder gemte og oplagrede han i kælderrummet på Paisley Park. Susan Rodgers, der arbejdede sammen med Prince i 80’erne, fortalte The Guardian i 2015, at hun begyndte at samle og opbevare Prince’s mange bånd i 1983. Da hun stoppede i 1987, var det hemmelige kælderrum næsten fyldt op. Siden dengang er der dog kommet flere musikbånd til.

Prince udtalte sig selv flere gange om sin hemmelige kælder med ikke-udgivne bånd, blandt andet til Rolling Stone i 2014, hvor han fortalte, at han ikke altid gav pladeselskaberne sine bedste sange.

prince kælder

Den hemmelig musikkælder har været skjult for offentligheden indtil nu. Nu er billederne fra efterforskningen af Princes død så endelig blevet offentliggjort, så fans kan få et lille blik ind i Princes mytiske kælder.

Find mere om
Footer graphics