prince kælder

Se Princes legendariske hemmelige kælder

I forbindelse med efterforskningen af Princes død blev der taget en række billeder af sangerens Paisley Park-kompleks. Det drejer sig om alt fra musikstudier til soveværelser. Mange af de billeder er netop blevet offentliggjort. Se nogle af dem her.

21. april 2016 er en dag, de færreste Prince fans vil glemme. Det var dagen, hvor vi måtte sige farvel til det musikalske ikon, da han døde af en overdosis. Det pludselig dødsfald affødte en række spørgsmål, og dødsfaldet blev derfor efterforsket grundigt. I forbindelse med efterforskningen blev der taget en lang række billede. De billeder har offentligheden nu endelig fået adgang til, da Carver County sherif kontor har offentliggjort dem, skriver Pro Spound News. Billederne giver en unik adgang til Princes legendariske bånd-kælderrum, der indeholder hundredevis af indspillede Prince sange, der aldrig blev udgivet.

Oplagret siden 80’erne

Gennem hele sin karriere skrev og indspillede Prince en lang række sange. Mange af de sange gemte og oplagrede han i kælderrummene. Susan Rodgers, der arbejdede sammen med Prince i 80’erne, fortalte The Guardian i 2015, at hun begyndte at samle og opbevare Prince’s mange bånd i 1983. Da hun stoppede i 1987, var det hemmelige kælderrum næsten fyldt op. Siden dengang er der dog kommet flere bånd til.

Prince udtalte sig også selv om sin hemmelig kælder fyldt med ikke-udgivne bånd til Rolling Stone i 2014, hvor han fortalte, at det ikke var altid, han gav pladeselskaberne sine bedste sange.

prince kælder

Den hemmelig båndkælder har været skjult for offentligheden indtil nu. Nu er billederne fra efterforskningen af Princes død endelig blevet offentliggjort, og det er nu blevet muligt for fans at dykke ned i billederne og få et indblik i Princes hemmelige kælder.

Fotos: Carver County Sheriff’s Office

Find mere om
Footer graphics