Roskilde Festival
Foto: Roskilde Festival

Roskilde Festival melder klar: Nu kan du alligevel feste med SUSPEKT og Tessa til sommer

Over 40 kunstnere er klar til at optræde på Roskildes velkendte scene Gloria, når Summer Days skydes i gang. Billetterne koster under 500 kroner og er netop sat til salg.

Der gik et suk gennem tusindvis af festhungrende, da Roskilde Festival tidligere på måneden måtte aflyse festivalen for andet år i træk. Men nu er der alligevel udsigt til kolde fadøl og koncerter på Dyrskuepladsen.

Om præcis en måned ser musikfestivalen Summer Days for første gang dagens lys. Og SUSPEKT, Jung, Tessa og Branco har allerede meldt sig klar under festivalfanerne.

“Vi samler dem, vi kan og må – for vi trænger alle til at være sammen igen. Vi trænger til at føle energien fra Roskilde Festival. Og vi håber, du vil være med!,” skriver Roskilde Festival på sin hjemmeside.

Summer Days er otte dage med forskellige programmer. Fordelt over to forlængede weekender (torsdag 24. juni – søndag 27. juni og torsdag 1. juli – søndag 4. juli) får gæsterne over 40 kunstnere inden for musik, street art, aktivisme og performance.

Du kan blandt andet opleve hip-hop-veteranerne i Suspekt og nyere rap-sensationer som Tessa og Branco. Der er dansksproget pop og rock med Jung og Joyce, buldrende metaloplevelser med ORM og Baest og moderne R&B fra Erika de Casier og Smerz, der alle vil optræde på Gloria.

Og så snart du er trådt ind ad porten, vil du frit kunne bevæge dig og nyde lækker mad og kolde drikke – uden mundbind!

Billetterne koster 425-495 kr. og er i salg nu. Du kan købe separate billetter til alle dage, men det er ikke muligt at købe en partout-billet.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics