Virgil Nicholas

Skodesigner Virgil Nicholas: “Vores forbrug er stadig det største problem, vi har”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rasmus Kongsgaard

Skodesigner Virgil Nicholas: “Vores forbrug er stadig det største problem, vi har”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode er gæsten skodesigner Virgil Nicholas i podcasten ‘So what else do you want to talk about’ til en samtale om bæredygtighed og forbrug.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

I denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about’ har vært Adam Katz Sinding inviteret skodesigner Virgil Nicholas i studiet. Han står bag skomærket ‘Vinny’s the Vibe‘, der er inspireret af streetkultur og sportswear. Sammen taler de om bæredygtighed, og om hvordan vi som forbrugere skal ændre vores forbrugsvaner, så vi i stedet for at købe mange, billige produkter, bliver bedre til at købe få produkter i bedre kvalitet.

Sinding og Nicholas taler også om sociale medier, og om hvor meget vi påvirkes af medier generelt. Virgil Nicholas har derfor slettet sin Instagram profil flere gange, fordi han mener, det er spild af tid.

Footer graphics