Errolson Hugh

Tøjdesigner Errolson Hugh flyttede til London for at passe på sin kæreste: “Racismen ryster mig. Den er umenneskelig”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Adam Katz Sinding

Tøjdesigner Errolson Hugh flyttede til London for at passe på sin kæreste: “Racismen ryster mig. Den er umenneskelig”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vært Adam Katz Sinding og designer Errolson Hugh taler i denne podcast episode om mode, asian hate og hate crimes.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

I denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about?’ medvirker designer Errolson Hugh. Errolson Hugh er født og opvokset i Canada, men bor i dag i Berlin, hvor han arbejder som designer for sit eget tøjbrand ACRONYM. Sammen med vært Adam Katz Sinding diskuterer de Errolsons arbejde som designer og digitale modeuger. 

Dagens episode kommer også til at handle om ‘asian hate’ og hate crimes. Errolson Hugh er opvokset med kinesiske forældre og har været udsat for diskrimination og racisme gennem hele sit liv. Men efter coronapandemien er hadet mod personer med asiatisk baggrund steget markant, hvilket bekymrer ham. Han fortæller blandt andet om sin asiatiske kæreste, der bor i London, som frygter at gå udenfor efter at have haft ubehagelige oplevelser. 

Find mere om
Footer graphics