Silas Adler

Silas Adler fra Soulland : “Man konkurrerer altid med sit yngre jeg”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Silas Adler fra Soulland : “Man konkurrerer altid med sit yngre jeg”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vært Adam Katz Sinding og Silas Adler taler i denne podcastepisode om modeuger, løb og skateboarding.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

I denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about’ har vært Adam Katz Sinding inviteret Silas Adler, der er Creative Director hos det danske tøjmærke Soulland, i studiet. De taler om modeuger, og hvordan coronapandemien har påvirket det lille danske tøjmærke.

Udover Soulland har Silas Adler har også en stor passion for løb og skateboarding, og han fortæller her, hvad løb kan gøre for ham mentalt, når han har en presset hverdag.

“I verden i dag, hvor der altid er noget, der forsøger at få vores opmærksomhed, er det blevet sværere at lukke ned for omverden og kun være til stede med sig selv. Det er et aktivt valg, man skal tage, og det kan løb for mig”, fortæller Silas Adler, der har nemmere ved at presse sig selv i løb end på skatebanen.

“Skateboarding er så sindssygt svært, og for mig er noget af det hårdeste at blive ældre, for man vil altid konkurrere med sit yngre jeg, og man ved, at man aldrig blive helt lige så god”.

Find mere om
Footer graphics